zografia

ΑΘΗΝΩΝ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΩΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ 2017 ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος διοργανώνει τον ετήσιο χορό του την Κυριακή 19 Μαρτιου στις 13:00 το μεσημέρι. Ο χορός θα γίνει στο κέντρο "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ" Αμισσού 12 και Λ. Σμύρνης στην πλατεία Υμηττού. Σας θέλουμε όλους κοντά μας!!! Περιμένουμε συμμετοχές σας στο τηλέφωνο του Συλλόγου μας 6980524950

ΕΚΔΡΟΜΗ-ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ

"Ένα ταξίδι χιλιομέτρων αρχίζει μ' ένα βήμα" (Λάο Τσε)
Κάνε αυτό το πρώτομβήμα δηλώνοντας συμμετοχή στο τηλ του Συλλόγου 6980524950 για το αντάμωμα των συγχωριανών στον Καραβόμυλο της Στυλίδας απολαμβάνοντας θάλασσα...αγκαλιές...συζητήσεις....γνωριμίες...κλπ. Αυτό το πρώτο βήμα θα γίνει την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 7:30 π.μ. από την Ομόνοια με τιμή εισητηρίου 15 ευρώ κατ άτομο και 5 για τα παιδιά και τους νέους. Πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή μέχρι τις 12 Ιουνίου ώστε να  οργανώσουμε καλύτερα μπορούμε αυτήν την εκδρομή που γίνεται με σκοπό να έρθουμε πιο κοντά με τους Συλλόγους μας και ταμέλη τους-συγχωριανοί μας-κάτι που είναι διακαής πόθος πολλών εκ των μελών των ΔΣ όλων των Συλλόγων "Εμμανουήλ Παπάς". Είναι σημαντικό να βρεθούμε όλοι μαζί..ας κάνουμε ένα μικρό δώρο στον ευατό μας!!!! Σας περιμένουμε και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!

karabomylos

ΚΑΛΕΣΜΑ ΧΟΡΟΥ  2015

Το νέο Διοικητικο Συμβούλιο του Συλλόγου "ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ ΑΘΗΝΩΝ" προσκαλεί όλους τους συγχωριανούς και τους φίλους του στον ετήσιο αποκριάτικο χορό του την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 12:30 το μεσημέρι. Ο χορός θα γίνει στο κέντρο "ΑΡΓΩ" Καρκαβίτσα 16 δίπλα στο στο σταθμό του μετρό της Ανθούπολης. Σας θέλουμε όλους κοντά μας!!! Περιμένουμε συμμετοχές σας στο τηλέφωνο του Συλλόγου μας 6980524950

XARTHS

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΤΗΣ 2014

Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στις 10:30 δείχνουμε εμπρακτα την ευγνωμωσύνη στον ήρωά μας Εμμανουήλ Παπά καταθέτοντας στεφάνι στο άγαλμά του στο πεδίο του Άρεως

AGALMA

ΚΑΛΕΣΜΑ ΧΟΡΟΥ 2014

Αγαπητοί χωριανοί του λεκανοπεδίου της Αττικής. Τη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 13:00 θα γίνει ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας στο κέντρο "ΑΡΓΩ" Καρκαβίτσα 16 στην Ανθούπολη 50 μέτρα από το σταθμό του Μετρό.Η πρόσκληση είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό και κρασί.Στείλτε μας sms στο τηλέφωνο του Συλλόγου μας 6980524950 για να κάνετε κράτηση. Ορχήστρα 5 ατόμων με τον Αντώνη Αινίτη θα μας διασκεδάσει. Σας περιμένουμε!!!!

KARTA

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΤΑ 2014

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

• H αναγνωστική μέθοδος της καραντίνας

Χωρίς να το καταλάβω διάβασα σε δέκα μέρες (που πέρασαν σαν νερό μέσα στην επανάληψη της απομόνωσης) το 500 σελίδων μυθιστόρημα του Μαξίμ Γκόρκι «Οι Αρταμάνοφ» (εκδ. Πατάκη), στην εκπληκτική μετάφραση του Αρη Αλεξάνδου. Είναι το βιβλίο που εγκαινίασε το 2018 τη σειρά «Sub rosa», που επιμελείται η Ελένη Κεχαγιόγλου. Με ενθουσίασε.

• Προσφυγή στο ΣτΕ για τον άξονα Καλαμάτας - Μεθώνης

Εξελίξεις στον διαγωνισμό για την κατασκευή και λειτουργία μέσω ΣΔΙΤ του οδικού τμήματος Καλαμάτας - Ριζόμυλου - Πύλου - Μεθώνης.

• Χαιρετίζει τη συμφωνία στο Eurogroup o Ιταλός υπουργός Οικονομικών

Η Ιταλία, η ευρωπαϊκή χώρα που έχει υποστεί το πιο βαρύ πλήγμα από την πανδημία του κορονοϊού καθώς θρηνεί πλέον πάνω από 18.000 νεκρούς, χαιρέτισε τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι 27 για να υπάρξει κοινή ευρωπαϊκή αντίδραση, μέσω του υπουργού Οικονομίας Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι.

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 7 επισκέπτες και κανένα μέλος